Assistentti vakuutusalalle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Muut toimistotehtävät
Hakuaika päättyy: 31.10.2016
Tehtävän kuvaus: Vakuutusmeklariliike Semita Oy on vakavarainen suomalaisomisteinen yhtiö, joka on toiminut vakuutusalalla jo 15 vuotta. He palvelevat sekä yritys- että julkisen sektorin asiakkaitaan valtakunnallisesti viidessä toimipisteessä. Semita on osa Pohjoismaiden nopeimmin kasvavaa vakuutusmeklariliikettä.

Haemmekin nyt Semitalle Tampereen keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseen osaavaa assistenttia vakuutusalalle.

Minkälaisia työtehtäviä valittava henkilö pääsee tekemään asiakasyrityksessämme?

Työtehtäviin kuuluu muun muassa tarjousten käsittelyä, tarjouspyyntöjen laatimista ja asiakkaiden tarjouspyyntöihin vastaamista. Viestintä vakuutusyhtiöiden ja asiakkaiden välillä on olennainen osa työnkuvaa. Työ sisältää myös johdon assistentin tehtäviä.

Tehtävään valittava henkilö toimii lisäksi CRM-järjestelmän pääkäyttäjänä. Aikaisempi kokemus järjestelmien käytöstä katsotaankin eduksi. Tehtävässä pääsee osallistumaan myös järjestelmän tuleviin sisäisiin kehitysprojekteihin.
Edellytykset: Mitä asiakkaamme odottaa tehtävään valittavalta henkilöltä?
Hakijalla tulee olla aikaisempaa kokemusta vakuutusalalta työskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä organisointitaitoja, tarkkaa työotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
Tehtävässä vaaditaan myös sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Toivomme, että hakija on aikaisemmin käyttänyt englantia työkielenään.

Hakijan motivaatio ja innokkuus oppia uusia asioita sekä valmius sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti, ovat myös sellaisia ominaisuuksia, joita asiakkaamme arvostaa suuresti!
Lisätietoja: Valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme omaksi työntekijäksi. Työt alkavat tammikuussa 2017.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemuslomake alla olevan linkin kautta.

Palaa