Kokoaikainen myymäläsiivooja (Pirkkala)

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 06.10.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Haemme asiakasyrityksellemme reipasta MYYMÄLÄSIIVOOJAA Pirkkalaan seitsemän viikon sijaisuuteen.

Myymäläsiivoukseen kuuluu mm. lattioiden koneellinen ja manuaalinen hoito, kassa-alueiden putsaus, vessat, toimisto- ja sosiaalitilat.
Työaika ma-pe, klo 6-14. Työ alkaa 13.10, kesto noin 7vkoa. Kohteeseen pääsee linja-autolla hyvin.
Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.
Edellytykset: Työ vaatii ripeää työotetta ja hyvää kuntoa.
Aikaisempi siivouskokemus on aina eduksi, mutta tärkeintä on ahkeruus ja halu oppia uutta. Ennen alkua perehdytään työhön hyvin.
Lisätietoja: Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
Kutsumme hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa