Ylläpitosiivooja Tampereelle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Puhdistuspalvelut
Hakuaika päättyy: 05.10.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.


Haemme asiakasyrityksillemme asiakaspalveluhenkisiä ylläpitosiivoojia. Tarjolla on niin pitkäaikaista työtä kuin myös lyhyitä keikkoja. Työtehtävät ovat ylläpitosiivousta erilaisissa kohteissa (toimisto-, porras-, kotisiivous ym), joten kerrothan hakemuksessa kokemuksestasi, käytettävyydestäsi ja mielenkiinnonkohteistasi!
Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.
Edellytykset: Kokemus siivoustehtävistä on eduksesi, muttei pakollista. Tärkeämpää on hyvä asenne työntekoa kohtaan ja korkea työmoraali! Hyvä työnjälki on myös sinulle tärkeää. Ilmaisethan hakemuksessa myös, mikäli omistat ajokortin, sillä osassa työkohteista liikkuminen tapahtuu autolla.
Lisätietoja: Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana! Työ alkaa sopimuksen mukaan ja oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa