Työmaapäällikkö

Sijainti: Uusimaa
Tehtäväalue: Esimiestehtävät
Hakuaika päättyy: 04.10.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme työmaapäällikköä Helsinkiin.

Asiakasyrityksemme on erikoistunut asuintalojen peruskorjauksiin pääkaupunkiseudun alueella. Heidän palveluihin kuuluvat linja-saneeraukset sekä muut asuinrakennuksissa toteutettavat peruskorjaukset.

Työmaapäällikön toimenkuvana on toimia työmaiden vastaavana työnjohtajana, vastata urakoiden toteuttamisesta laadukkaasti, tehokkaasti, sekä laaditun aikataulun mukaisesti.
Lisäksi tehtävään valitulta henkilöltä odotetaan kykyä toimia hankinnan ja laskennan tehtävissä.
Edellytämme myös riittävää työkokemusta toimia vastaavana työnjohtajana, sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. DI, RI, RKM).

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin osaamisen mukaan, sekä näköalapaikan kasvavassa yrityksessä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa