Alumiinihitsaaja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 03.10.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakkaallemme kuukauden mittaiseen sairaslomatuuraukseen ammattitaitoista alumiinihitsaajaa.

Ei ole väliä millä olet hitsannut, pääasia on, että sinulla on useamman vuoden kokemus alumiinihitsauksesta.

Edellytykset:

Toivomme, että sinulla on vähintään 2 vuoden kokemus alumiinihitsauksesta. Materiaalin vahvuudet 2-10mm.
Luokat eivät tarvitse olla voimassa.

Tarjoamme:

Koska kyseessä on kuukauden mittainen määräaikainen työ, asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoja:

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

HUOM! Tarvitsemme syys- ja talvikaudelle noin 20 ammattitaitoista luokkahitsaajaa eri menetelmille, vahvuuksille ja materiaaleille. Mikäli tämä työ ei ollut sinua varten, niin laita viestiä tampere@nordic.fi ja kerro osaamisestasi sekä toiveistasi työn suhteen.Palaa