Laatoittaja

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 03.10.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa monipuolisiin työkohteisiin.
Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla.

Toivomme sinulta:
-kokemusta vastaavista tehtävistä
-kykenet työskentelemään itsenäisesti tiukankin aikataulupaineen alla
-positiivista asennetta työtä kohtaan
-voimassa oleva tvv:n sertifikaatti

Tarjoamme:
-1-3kk:n projekti (työn jatko mahdollinen työtilanteen mukaan)

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi ja käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa