Web-devaaja

Sijainti: Pirkanmaa
Uusimaa
Tehtäväalue: IT
Hakuaika päättyy: 30.09.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin/Tampereelle Web-devaajaa.

Mediasignal Group on vuonna 1996 perustettu digitaalisen liiketoiminnan ja viestinnän kumppani.
Ydinosaamista ovat web–teknologiat, ohjelmistokehitys, tiedonhallinta, viestintä ja liiketoimintajohtaminen.
Mediasignal yhdistää laaja-alaisen osaamisensa edistääkseen laajasti heidän asiakkaidensa menestymisen.
Heidän toimintaympäristössä on kaupan, palvelusektorin, teollisuuden ja logistiikka-alan yrityksiä Suomessa ja Skandinaviassa.

Etsimämme Web-devaaja on ripeäotteinen ja osaava.
Jos teknologiat PHP, MySQL, Laravel, Symfony, Javascript, React, Sass, HTML, Gulp, Angular, Node.js. herättävät sinussa intohimoa, olet todennäköisimmin etsimämme henkilö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta jo useamman vuoden kokemusta ja näyttöä mm. PHP + MySQL ja MVC + OOP (PHP) maailmasta. Sinulla on plakkarissa luonnollisesti myös tehtävään soveltuva koulutus.

Tarjoamme sinulle nyt vakituisen kokopäivätyön digitaalisen liiketoiminnan ja viestinnän asiantuntijayrityksessä, jonka henkilöstö koostuu alansa huippuosaajista, joiden intohimona on ollut asiakaslähtöisten palveluiden kehittäminen jo yli 20 vuoden ajan.

Tulet työskentelemään osana teknistä asiantuntijatiimiä keskeisellä paikalla joko Helsingin tai Tampereen toimipisteessämme.

Kiinnostuitko? Laitathan työhakemuksesi mahdollisimman pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi ja työtaustastasi.
Tehtävä tullaan täyttämään heti oikean henkilön löydyttyä.
Kyseessä on suorarekrytoinnin toimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö palkataan suoraan asiakasyritykseemme.
Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Heidi Yrjä, puh. 050-598 8460 tai heidi.yrja@nordic.fi.

Palaa