Rakennustyöntekijä

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 02.10.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia rakennustyöntekijöitä vaihteleviin rakennusalan tehtäviin Pirkanmaan alueelle. Työntekijöitä haetaan syksyn ja loppuvuoden uusille työmaille mm. Tampereelle.

Edellytykset:
- Aikaisempi työkokemus rakennusalan tehtävistä
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti
- Valmius fyysiseen työhön
- Valmius lähteä töihin nopeallakin varoitusajalla

Katsomme eduksi:
- Rakennusalan koulutus on eduksi
- Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi

Työajat sijoittuvat arkipäiviin, yleisesti klo 7.00 - 15.30 välille. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa