Timpuri / Kirvesmies

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 02.10.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme rakennusalan asiakkaallemme 2 uutta timpuria sekä 2 uutta kirvesmiestä Pirkanmaan alueelle.

Asiakasyrityksemme rakentaa vuosittain 180–250 uutta asuntoa sekä useita liike-, toimisto- ja teollisuuskohteita. Heillä on myös korjausrakentamiseen erikoistunut yksikkö.

Työtehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta ja työaika on arkisin klo 7-15.30. Työ on projektiluontoista, eli kestoltaan sidottu työmaan eri työvaiheiden kestoon. On myös mahdollista, että työsuhde muuttuu tulevaisuudessa vakituiseksi.

Sinulla tulee olla rakennusalan koulutus ja vastaavaa työkokemusta timpurin/kirvesmiehen työtehtävistä. Olet työntekijänä joustava, ammattitaitoinen ja oma-aloitteinen. Luonnollisesti, sinulla on myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa