Sähköasennusten nokkamies

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Rakentaminen
Hakuaika päättyy: 30.09.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme nokkamiestä vastaamaan sähköasennuksista Tampereella. Kyseessä on alkuun määräaikainen työsuhde, mutta on myös mahdollista, että se muuttuu myöhemmin toistaiseksi voimassa olevaksi työsuhteeksi.

Työtehtävääsi tulevat kuulumaan monipuolisten sähköasennustöiden vetäminen nokkamiehen roolissa sekä myös itse sähköasennustyöt asiakasyrityksemme työmailla. Työaika ajoittuu arkisin klo 07.00-15.30 välille (kokopäivätyö).

Nokkamieheltä edellytetään sähköalan tutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta sähköasennusten osalta nokkamiehen tehtävistä vähintään vuoden ajalta. Lisäksi odotamme hakijalta reipasta asennetta ja ripeää työotetta.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa