Järjestelmäasiantuntija

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: IT
Hakuaika päättyy: 30.09.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme Tampereella sijaitsevalle asiakkaallemme järjestelmäasiantuntijaa kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä tulet vastaamaan IT-puolen järjestelmien toiminnasta. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu oman vastuualueesi operatiivinen hallinnointi, kehittäminen, konsultointi ja IT-puolen tukitehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Työntekijältä toivomme tarkkaa ja huolellista työotetta sekä asiakaspalvelualttiutta. Kaikki aiempi esimies- ja projektinjohtokokemus katsotaan eduksi.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Palaa