Tuotantotyöntekijöitä PunaMusta Oy:lle

Sijainti: Pirkanmaa
Tehtäväalue: Tuotantotyö
Hakuaika päättyy: 07.10.2016
Tehtävän kuvaus: Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

”VAIN YKSI VOI OLLA TÄLLAINEN. PunaMusta Oy painaa parin yhdistelmärekallisen verran painotuotteita vuorokaudessa kolmessa tuotantolaitoksessaan Tampereella, Joensuussa ja Nurmeksessa. Olemme tehneet tätä työtä kasvavalla volyymilla jo yli sadan vuoden ajan. Ymmärsimme jo aikapäivää sitten, että painotuote on monelle asiakkaalle tärkein ja usein myös ainoa kanava oman viestinsä kertomiseen. Siksi me PunaMustalla olemme tehneet paljon töitä sen eteen, että jokainen painoprosessi on hoidettu alusta loppuun - aineistosta postitukseen - laadukkaasti ja ammattimaisesti riippumatta siitä, onkokyseessä pieni digipainos vai miljoonapainos."

SE POSITIIVISESTI ERILAINEN PAINOTALO.

Haemme nyt asiakkaallemme PunaMustalle oikeita tyyppejä, jossa valinnan ratkaisee asenne ja tahto tehdä töitä yhdessä Suomen johtavista painotaloista.

Tehtäviisi kuuluvat oman aikaisemman työkokemuksesi perusteella tuotantotyöt tai pakkaamotyöt.

Katsomme eduksesi alan työkokemuksen sekä työhön soveltuvan koulutuksen, mutta olemme myös valmiit perehdyttämään sinut alalle, jos sinulta löytyy aitoa innostusta ja palava halu saada jättää jälkesi PunaMustan historiaan.
Edellytykset: Haemme vahvistusta tiiviiseen tiimiin ja arvostamme sinussa:
-positiivista ja aikaansaavaa työskentelyotetta
-kykyä omaksua nopeasti uusia asioita
-ammattiylpeyttä
-halua kuulua porukkaan, jossa töitä tehdään yhdessä
Tarjoamme: Tarjolla on suuri määrä tarvittaessa töihin kutsuttavia 3-vuorotyötehtäviä.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksen kanssa.
Lisätietoja: Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, taustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Palaa