Teollisuuspalomiehiä

Hakuaika päättyy 09.03.2018
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haemme viittä henkilöä teollisuuspalomiehiksi telakan teollisuuspalokuntaan, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Telakan palokunta toimii ympäri vuorokauden telakan alueella ja se koostuu vakinaisista päätoimisista palohenkilöstöistä. Ensisijainen tehtävämme on parantaa paloturvallisuuden tasoa rakenteilla olevissa laivoissa ja koko telakka-alueella sekä avustaa telakkaa turvallisemman työympäristön kehittämisessä ja ylläpidossa. Hoidamme alueellamme tapahtuvat hälytys- ja avunatotehtävät telakka-alueella, laivassa ja merialueella.
Edellytykset Henkilöiden tulee olla rehellisiä, tunnollisia, täsmällisiä sekä turvallisuustyöhön sopivia. Arvostamme peruskoulutuksena pelastajantutkintoa (90 op) tai vanhemman sammutusmiehen pätevyyttä niin, että miniminä on suoritettuja sammutustyö-, savusukellus- ja palokuntien ensiapukurssia.

Ajokorttiluokka BC.

Ennen työn aloittamista henkilön on läpäistävä lääkärintarkastus ja pelastussukellusohjeen (SM050:00/2006) mukaisesti fyysisen toimintakyvyn arviointi sekä telakan harjoitusalueella järjestetty savusukellus- ja fobiatestit (korkeanpaikan ja suljetunpaikan kammo).
Tarjoamme Tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antaa palopäällikkö Harri Koivisto puh +358 10 670 6626.
Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus sähköisellä hakemuslomakkeella 9.3.2018 mennessä.

Palaa