VT – tarkastaja, hitsaustekniikka

Hakuaika päättyy 11.02.2018
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haluatko olla Suomen kiinnostavimman teknologiayrityksen palveluksessa?

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset. Suhtaudumme laivanrakennukseen intohimolla ja ylpeydellä. Meyer Turku on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakkojen yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Haemme runkotuotannon visuaaliseen (eli silmämääräiseen) tarkastukseen

VT-TARKASTAJAA

Hitsaustekniikka & QA/QC osastolle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus:
• Työ on pääsääntöisesti hitsausten ja terästyön viimeistelyn silmämääräistä tarkastusta ja laadunvalvontaa Turun telakalla lohkonkoonnissa, suurlohkokoonnissa ja rungonkoonnissa
• VT – tarkastajat varmistavat, että hitsaukset ja terästyön viimeistely on laatustandardien mukaista
• Käytännön työ on varsin itsenäistä ja oma-aloitteista

Tarkastajille tullaan tarjoamaan myös standardin mukainen VT2-tarkastajan koulutus, joka pätevöittää toimimaan VT-tarkastajana myös offshore-projekteissa.

Edellytykset • Kiinnostusta laadunvarmistusta kohtaan
• Normaalia, hyvää näkökykyä
• Perushyvää fyysistä kuntoa
• Kykyä työskennellä korkeissa paikoissa ja ahtaissa/suljetuissa tiloissa
• Tarkkuutta

Hakijalle on eduksi kokemus hitsaamisesta sekä piirustustenlukutaidosta. Tarvittaessa piirustusten lukuun järjestetään perehdytys.

Tarjoamme Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen näköalapaikalla.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtajat Tuomo Koppström p. 050 4328 069 tai Paul Grönroos p. 050 408 0250.
Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 11.2.2018 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Palaa