Sähköasentaja

Hakuaika päättyy 11.02.2018
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haluatko olla Suomen kiinnostavimman teknologiayrityksen palveluksessa?

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset. Suhtaudumme laivanrakennukseen intohimolla ja ylpeydellä. Meyer Turku on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakkojen yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Vahvistamme kunnossapito-organisaatiota tulevaisuuden laivaprojektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi.

Haemme Turun telakalle

SÄHKÖASENTAJIA KUNNOSSAPITOON vakituiseen työsuhteeseen.

Sähkö- ja automaatioasentajan tehtäviin kuuluu telakan sähköverkoston, tuotantokoneiden ja nosturien huolto- ja korjaustyöt.

Kunnossapito jakautuu Meyer Turun telakalla kolmeen linjaan: kunnossapitoon, työvälinetoimintoon ja laivapalveluihin. Kunnossapito käsittää tuotantokoneet, nosturit, kiinteistöt, verkostot, ja telakka-alueen. Työvälinetoimintoon kuuluu kolme jakelupistettä, huolto sekä yhteistyökumppanien alue.
Laivapalvelut sisältävät telineet, kulut laivaan, sääsuojauksen, työaikaisen sähkön ja LVI-verkoston.
Edellytykset Edellytämme Sähköalan peruskoulutusta (esim. sähkö- tai automaatioasentaja) tai työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Eduksi luetaan sähköpätevyystodistukset, kokemus teollisuuden sähkökunnossapidosta sekä automaatiojärjestelmien vianhausta. Tehtävään sisältyy vähäinen määrä vuorotyötä.
Tarjoamme Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen näköalapaikalla.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtajat Teemu Palonen p. 0503286638 Matti Peltonen p. 0505633959. Soittoaika on tiistaisin ja torstaisin 12-14.

Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 11.2.2018 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Palaa