Nostolevyseppiä, suurlohkonkoonti

Hakuaika päättyy 29.10.2017
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haluatko olla Suomen kiinnostavimman teknologiayrityksen palveluksessa?

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset. Suhtaudumme laivanrakennukseen intohimolla ja ylpeydellä.

Meyer Turku on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Meyer Turku vahvistaa runkotuotannon organisaatiotaan tulevaisuuden laivaprojektien toteuttamiseksi. Tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen näköalapaikalla ja haemme teknisen koulutuksen saanutta ja jo useamman vuoden työkokemuksen omaavia henkilöitä.

Nostolevyseppiä, suurlohkonkoonti
Edellytykset Edellytykset

• Tiimityötaitoinen
• Aloitekykyinen
• Hyvä asenne työturvallisuuteen
• Aikaisempi työkokemus pukkinosturin käytöstä katsotaan eduksi
• Hyvä kauko- ja stereonäkökyky
Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisen työn meriteollisuuden näköalapaikalta. Nostolevysepän työssä saat vastuullisia työtehtäviä ja mahdollisuuden jatkuvaan osaamisesi kehittämiseen.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antaa nostotyönjohtaja Pentti Volanen puh. 040 567 1644.
Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 29.10.2017 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Palaa