Tekninen tiiminvetäjä, sähkösuunnittelu

Hakuaika päättyy 24.09.2017
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset. Suhtaudumme laivanrakennukseen intohimolla ja ylpeydellä.

Meyer Turku on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakkojen yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Vahvistamme organisaatiota ja haemme joukkoomme
Teknistä tiiminvetäjää sähkösuunnitteluun vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit sähkösuunnittelun vastuullisena vetäjänä laivan projektiorganisaatiossa ja osallistut laivaprojektin materiaali- ja tuntibudjetin laadintaan osaston vastuualueiden osalta. Vastaat suunnittelun aikatauluseurannasta ja raportoinnista. Lisäksi vastaat perussuunnitteluaineiston laatimisesta sekä hyväksyttämisestä luokituslaitoksen ja tilaajan suuntaan sekä yhteydenpidosta eri sidosryhmien välillä. Johdat laivaprojektille osoitettujen resurssien työskentelyä sähkösuunnittelussa.

Edellytykset Edellytämme:
• Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta, DI tai insinööri
• Projektinhallintaosaamista
• Hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
Tarjoamme Tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.
Lisätietoja antaa Lisätietoja antaa osastopäällikkö Arto Hirvonen puh. 040 504 4408.
Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakulomake 24.9.2017 mennessä

Palaa