Yhteystyönjohtaja varusteluun

Hakuaika päättyy 01.10.2017
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haluatko olla Suomen kiinnostavimman teknologiayrityksen palveluksessa?

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset. Suhtaudumme laivanrakennukseen intohimolla ja ylpeydellä.

Vahvistamme varustelun hyttiosaston organisaatiota uusien laivaprojektien toteuttamiseksi ja
tarjoamme erittäin kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla. Haemme joukkoomme

Yhteystyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus:
- Yhteystyönjohtaja opastaa, ohjaa ja valvoo, että alueilla tehtävät työt tehdään telakan ja projektin
laatuvaatimusten mukaisesti
- Varmistaa laivan korkean laatutason systemaattisesti
- Toimii ammattilaisena laatuohjeiden ja työ- sekä materiaalistandardien sisällön ohjeistamisessa, tuottamisessa ja tulkinnassa
- Toimii yhteyshenkilönä yli organisaatiorajojen
Edellytykset Edellytykset:
- Tehtävään soveltuva tekninen koulutus
- Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
- Suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
- Laivanrakennusprosessin ja sen kustannusajureiden tuntemusta

Autocad- ja Microsoft – ohjelmistojen hallinta luetaan eduksi.
Tarjoamme Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaitsevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakkojen yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Tule jatkamaan ja vaalimaan satojen vuosien laivanrakennusperinnettä.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä osastopäällikkö Jukka Laine puh. 040 5217128.

Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 1.10.2017 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.


Palaa