Työnjohtaja rungonkoontiin

Hakuaika päättyy 01.10.2017
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Vahvistamme runkotuotannon organisaatiota tulevaisuuden laivaprojektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi.

Haemme nyt teknisen koulutuksen saanutta ja jo muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa henkilöä seuraavaan tehtävään

Työnjohtaja rungonkoontiin

Tehtävän kuvaus:
• Vastaat rungon teräsrakenteiden valmistamisesta, hitsauksista ja mittatarkkuudesta.
• Vastaat töiden johtamisesta ja laadunvalvonnasta.
• Vastaat aikatauluista ja HSE-toiminnasta.

Edellytykset • Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.
• Kokemusta teräsrakentamisesta tai konepajateollisuudesta.
• Hyviä esimies- ja yhteistyötaitoja
• Suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.
Tarjoamme Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaitsevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakkojen yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Tule jatkamaan ja vaalimaan satojen vuosien laivanrakennusperinnettä.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antaa 19.9. klo 13-14 ja 21.9 klo 14-15 rungonkoonnin osastopäällikkö Toni Sainio p. +358405322616
Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 1.10.2017 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Palaa