Levyseppiä

Hakuaika päättyy 01.10.2017
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Meyer Turku Oy on erikoistunut risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG'nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaitsevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakkojen yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Vahvistamme runkotuotannon organisaatiota tulevaisuuden laivaprojektien toteuttamiseksi.

Haemme nyt LEVYSEPPIÄ RUNKOTUOTANTOON vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu levysepän tehtävät lohkonkoonnissa. Osallistut työnjohtajan alaisuudessa laivan teräsrungon valmistamiseen ja toimit osana osaston organisaatiota noudattaen telakan sääntöjä ja HSE-ohjeistusta. Säännöllinen viikkotyöaika on 40h ja työ on 2-vuorotyötä, mutta sinulla tulee olla valmius 3-vuorotyöhön.
Edellytykset - Positiivista ja reipasta asennetta
- Kokemusta vastaavista työtehtävistä
- Tarkkuutta ja tunnollisuutta työturvallisuusasioissa
- Hyvää fyysistä peruskuntoa
- Valmiutta 3-vuorotyöhön

Eduksi katsotaan teknisten piirustusten lukutaito.
Tarjoamme Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Tarjoamme erittäin kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantoinsinööri Marko Kirjavainen puh. 0504862529. Soittoajat 18.9. klo 14-15 ja 29.9. klo 14-15.
Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 01.10.2017 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Palaa