Työnjohtaja lohkokoontiin

Hakuaika päättyy 01.10.2017
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haluatko olla Suomen kiinnostavimman teknologiayrityksen palveluksessa?

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset. Suhtaudumme laivanrakennukseen intohimolla ja ylpeydellä.

Meyer Turku on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen, ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakkojen yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Vahvistamme organisaatiota ja tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla. Haemme TYÖNJOHTAJAA lohkonkoontiin vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus:
• Vastaat rungon teräsrakenteiden valmistamisesta, hitsauksista ja mittatarkkuudesta
• Vastaat työn- ja laadunvalvonnasta
• Vastaat aikatauluista ja HSE-toiminnasta


Edellytykset • Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta
• Kokemusta teräsrakentamisesta tai konepajateollisuudesta
• Hyviä esimies- ja yhteistyötaitoja
• Suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle työpaikan pitkälle tulevaisuuteen, sekä mahdollisuuden jatkuvaan osaamisen kehittämiseen. Tule jatkamaan ja vaalimaan satojen vuosien laivanrakennusperinnettä.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantoinsinööri Marko Kirjavainen puh. 0504862529. Soittoajat 18.9. klo 14-15 ja 29.9. klo 14-15.
Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 01.10.2017 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Palaa