Nostosuunnittelija, rungon valmistussuunnittelu

Hakuaika päättyy 09.10.2017
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Etsimme suunnittelijaa rungon suurlohkojen ja muiden rakenteiden kuljetusten ja nostojen tuennan ja nostojärjestelyn suunnitteluun sekä nostopiirustusten tekemiseen 3D-tuotantomallin ja rungon työpiirustusten avulla. Vastuualueeseen voi sisältyä myös nostettavien runkorakenteiden painon tarkkailua sekä tuotannon tukemista kyseisissä tehtävissä. Työssä toivotaan hyvää ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta, sekä käytännönläheisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
Edellytykset Vaatimukset:
• Aiempi kokemus runkosuunnittelusta tai nostosuunnittelusta Aveva Marine Hull –ohjelmistolla
Eduksi:
• Kokemus laivojen rungon valmistussuunnittelusta tai tuotannosta
• Käytännön kokemus raskaiden teräsrakenteiden kuljetuksista tai nostoista
• Alalle soveltuva tekninen koulutus
• Taito kommunikoida nostosuunnitteluun liittyvistä asioista myös englanniksi

Tarjoamme Tarjoamme mahdollisuuden suunnitella mm. pohjoismaiden suurimman pukkinosturin työskentelyä ja hyvä olosuhteet suunnitteluosaamisen laajentamiseen osana kehittyvää runkotuotantoa ja suunnittelutiimiä.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antaa rungon valmistussuunnittelun osastopäällikkö Henrik Mantere, puh. +358 50 371 0033 tai vastaava suunnittelija Vesa Platan, puh. +358 44 769 7947.
Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 9.10.2017 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Palaa