Rungon valmistussuunnittelija

Hakuaika päättyy 09.10.2017
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haluatko olla Suomen kiinnostavimman teknologiayrityksen palveluksessa?

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset. Suhtaudumme laivanrakennukseen intohimolla ja ylpeydellä.

Meyer Turku on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakkojen yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Vahvistamme organisaatiota ja tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Haemme joukkoomme rungon valmistussuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus:
• Rungon 3D-tuotantomallin ja työpiirustusten tuottaminen runkotuotannon tarpeisiin
• Yhteyshenkilönä toimiminen perussuunnittelun ja valmistussuunnittelun välillä

Edellytykset Edellytämme:
• Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta
• AVEVA Marine Hull -ohjelmiston osaamista ja kokemusta laivan runkosuunnittelusta
• Kokemusta matkustajalaivojen rungon valmistussuunnittelusta tai tuotannosta

Tarjoamme Tarjoamme mahdollisuuden runkosuunnitteluosaamisen laajentamiseen ja syventämiseen osana kehittyvää runkotuotantoa ja kansainvälistä suunnitteluverkostoa.
Lisätietoja antaa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 9.10.2017 mennessä.
Hakeminen Lisätietoja antaa Henrik Mantere puh. +358 50 371 0033.

Palaa