Laadunvarmistusinsinööri, rungon valmistussuunnittelu

Hakuaika päättyy 09.10.2017
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haluatko olla Suomen kiinnostavimman teknologiayrityksen palveluksessa?

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset. Suhtaudumme laivanrakennukseen intohimolla ja ylpeydellä.

Meyer Turku on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakkojen yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Vahvistamme organisaatiota ja tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Haemme joukkoomme laatuinsinööriä, rungon valmistussuunnitteluuun vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus:
• Rungon valmistussuunnittelun laadunvalvonta rungon 3D-tuotantomallia ja työpiirustuksia tarkastamalla sekä laatutoiminnan kehitys
• Suunnittelutoimistojen laatutason valvonta, palautteiden laatiminen ja reklamointi sekä raportointi
Edellytykset Edellytämme:
• Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta
• Kokemusta laivan runkosuunnittelusta
• Eduksi katsotaan kokemus Aveva Marine Hull ja Navis works -ohjelmistojen käytöstä sekä kokemus matkustajalaivojen rungon valmistussuunnittelusta ja tuotannosta

Tarjoamme Tarjoamme mahdollisuuden runkosuunnitteluosaamisen laajentamiseen ja syventämiseen osana kehittyvää runkotuotantoa ja kansainvälistä suunnitteluverkostoa.

Lisätietoja antaa Lisätietoja antaa Henrik Mantere puh. +358 50 371 0033.
Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 9.10.2017 mennessä.

Palaa