Projektipäällikkö runkotuotantoon

Hakuaika päättyy 29.09.2017
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiiviset. Vahvistamme runtotuotantoamme tulevaisuuden laivaprojektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi.

Haemme Turun telakalle Runkotuotannon projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Runkotuotannon projektipäällikkö eli runkopäällikkö toimii rungonrakennusprosesin edustajana laivaprojektin johtoryhmässä projektipäällikön operatiivisessa alaisuudessa.

Projektin runkopäällikön tehtävä on seurata ja varmistaa runkoprosessin suunnitelmien mukainen toteutuminen projektissa sekä tarvittaessa puuttua poikkeamiin.

Projektin runkopäällikkö vastaa, yhteistyössä runkotuotannon linjaorganisaation kanssa:
• Runkoprojektin toteutuksen aikatauluista, kustannuksista ja syntyneen tuotteen vaatimustenmukaisuudesta.
• Runkotuotannon tilaaja-, luokituslaitos ja viranomaisyhteistyöstä.

Lisäksi hän vastaa runkotuotannon projektitoiminnan johtamisesta ja koordinoinnista sekä yhteistyöstä telakan muiden osastojen projektivastaavien kanssa.

Edellytykset • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai ins.)
• Vähintään 5 vuoden kokemus laivanrakennus- ja telakkateollisuudesta
• Työssä menestyäksesi tarvitset oma-aloitteisuutta, esimiestaitoja ja itsenäistä työskentelyotetta
• Hyviä kommunikointi- ja neuvottelutaitoja
• Hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme Tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla lähellä sekä suunnittelu-, tuotanto- että asiakasrajapintaa.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antaa Runkotuotannon johtaja Mika Heiskanen – puh. 050-538 9000. Puhelinajat: keskiviikko-perjantai klo 16-17
Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 29.09.2017 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Palaa