Työnjohtaja kiinteistökunnossapitoon

Hakuaika päättyy 28.05.2017
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Meyer Turku Oy on erikoistunut risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG'nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaitsevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Vahvistamme kunnossapito-osastoamme tulevaisuuden laivaprojektien toteuttamiseksi.

Haemme nyt TYÖNJOHTAJAA KIINTEISTÖKUNNOSSAPITOON.

Haemme kunnossapito-osastolle rakennusalan osaajaa vastaamaan telakan kiinteistöjen ylläpito- ja parannustöistä. Työskentelet osana rakennuskunnossapidosta vastaavaa tiimiä tiiviissä yhteistyössä telakan muiden osastojen sekä yhteistyökumppaniemme kanssa. Työtehtäviin sisältyy projektiluontoisia perusparannustöitä telakan kiinteistöissä sekä olemassa olevan rakennuskannan ylläpito- ja huoltotehtävien ohjausta, suunnittelua ja valvontaa.
Säännöllinen viikkotyöaika on 40h ja työsuhde on vakituinen.
Edellytykset Edellytykset:
- Hyvät yhteistyötaidot
- Tehtävään soveltuva koulutus, esim. rakennustekniikan insinööri tai rakennusmestari
- Toimisto-ohjelmistojen sujuva osaaminen

Eduksi:
- Autocad-osaaminen
- Englannin kielitaito
- Projektinhallinta ja kokemus projektiluontoisista työtehtävistä
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä rakennuskunnossapidon parissa mielenkiintoisessa teollisuuskohteessa. Kunnossapito-osaston vahvuuksia ovat työtehtävien vaihtelevuus sekä loistava työilmapiiri ja ryhmähenki.
Lisätietoja antaa Tehtävästä antaa lisätietoja perjantaisin klo 14.00-15.00 sekä maanantaina 15.5. klo 14.00-15.00 Kunnossapitopäällikkö Jaakko Lehtinen p. 0405682107.
Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä www.meyerturku.fi (career /job offers) sähköinen hakemuslomake 28.5.2017 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Palaa