Logistiikkasuunnittelija

Hakuaika päättyy 30.10.2016
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Meyer Turku on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa.

Vahvistamme hankintaorganisaatiota tulevaisuuden laivaprojektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi. Haemme tehtävään soveltuvan teknisen tai kaupallisen koulutuksen (korkeakoulu tai AMK) saanutta ja muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa henkilöä

LOGISTIIKKASUUNNITTELIJAKSI

Henkilö vastaa niin henkilö- kuin materiaalilogistiikkasuunnitelmien laatimisesta koko telakalle. Lähitulevaisuudessa kyseinen henkilö tulee tukemaan investointihankkeita logistiikkasuunnitelmin. Valittavan henkilön tavoitteena on nykyaikaisella tavalla yhdistää telakan nykyisen logistiikkasuunnitelman sekä Meyerin muiden telakoiden logistiikkasuunnitelmien parhaat puolet. Kehityttyään telakkalogistiikan asiantuntijaksi hänelle tullee avautumaan uusia haasteita telakan logistiikka- / hankintaorganisaatiossa.

Edellytykset Edellytämme:

Muutaman vuoden työkokemusta teollisuus- /projektilogistiikan menestyksekkäästä hoidosta
Hyvää yhteistyö- ja kommunikointikykyä sekä tavoitehakuista neuvottelutaitoa,myös englanniksi
Logistiikan merkityksen ymmärtämistä toteutusprosessissa
Osaamista ERP-järjestelmien mahdollisuuksien hyödyntämisestä logistiikassa
Kykyä operatiivisesti tehdä yhteistyötä innovatiivisten asiantuntijoiden kanssa
Tarjoamme Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antaa investointijohtaja Janne Luukkonen puh. 040 7366260 sekä hankintajohtaja Jorma Holmström puh. 040 5441848.
Hakeminen Jos olet kiinnostunut tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake osoitteessa www.meyerturku.fi/careers 30.10.2016 mennessä.

Palaa