Kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy 03.10.2016
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Meyer Turku on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa.
Meyer Turku Oy:n talousosasto tuottaa Turun telakan ja tytäryhtiöiden kirjanpito, rahoitus- ja projektikontrolleripalveluja. Haemme taloushallinnon koulutuksen saanutta ja jo muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa henkilöä kirjanpitäjän äitiyslomasijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat kirjanpidosta, kuukausittaisista tilinpäätöksistä sekä niihin liittyvästä raportoinnista. Verotukseen liittyvät asiat kuuluvat myös tehtävänkuvaasi.
Edellytykset Odotamme Sinulta kirjanpitokokemusta mielellään teollisuusyrityksestä sekä tilinpäätöskokemusta. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, järjestelmällinen ja tarkka. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen sekä yhteistyökykyinen toimeenpanija. Organisointikykyisenä osaat pitää langat käsissäsi myös kiireessä. Kommunikoit suomen ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja hallitset hyvin sähköiset työkalut. Sinulla on vahva halu kehittyä ja kasvaa taloushallinnon ammattilaiseksi.
Tarjoamme Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.
Lisätietoja antaa Lisätietoja antaa Hetti Virtanen puh. 050 588 9825.
Hakeminen Jätä hakemus sähköisellä hakemuslomakkeella.

Palaa