Rekrykoulutuspaikka: koneistosuunnittelija VAS, Meyer Turku

Hakuaika päättyy 07.09.2018
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Järjestämme yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa neljän kuukauden mittaisen laivasuunnittelijakoulutuksen. Etsimme kahta opiskelijaa kouluttautumaan Kansi- ja koneistosuunnittelulinjalle. Koulutuksen tavoitteena on, että koulutettavat työllistyvät koulutuksen jälkeen Meyer Turku Oy:n palvelukseen valmistussuunnittelijaksi koneistosuunnitteluun.

Koulutus antaa hyvät valmiudet meriteollisuuden suunnittelutehtäviin. Koulutus on työvoimapoliittista ja tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille (esim. lomautus/yt).

Valmistussuunnittelu tuottaa perussuunnitteluaineiston pohjalta telakan ja muiden käytössä olevien tuotantolaitosten tuotantomenetelmiin soveltuvan dokumentaation. Työssä myös ohjataan ja omalta osalta määritetään materiaalit tuotantosuunnitelmien mukaisesti. Valmistussuunnittelu osallistuu päivittäiseen tiiviiseen yhteistyöhön perussuunnittelun ja tuotannon kanssa.


Edellytykset Edellytämme sinulta:

• Hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa
• Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
• Sopivaa teknistä koulutusta (teknikko, insinööri)
• Oma-aloitteisuutta sekä halua ja kykyä oppia uutta
• Aiempi kokemus suunnittelutehtävistä on eduksi
Tarjoamme Koulutuksen jälkeen työtehtäviisi kuuluu konetilojen 3D-mallintaminen, kaiken työssä tarvittavan materiaalin varaaminen ja kohdistaminen oikeille asennusjaksoille, esivalmistuksen ja asennustyön tarvitsemien valmistussuunitelmien laatiminen.

Koulutuksen kesto on 4 kuukautta.

Koulutus alkaa 22.10.2018 ja päättyy 22.2.2019

Teoriajaksot suoritetaan Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitoksessa ja koulutukseen liittyvä työharjoittelu tapahtuu Koneistosuunnitteluosastolla.Koulutus toteutetaan yhteistyössä muiden meriteollisuuden yritysten kanssa: Meyer Turku Oy, Allstars Engineering Group, Sance Oy, ENGnD Oy, Orsap Oy, Shipbuilding Completion Oy, Merima, Oy, Elomatic Oy
Lisätietoja antaa
Hakeutumisesta sekä taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta p. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Koulutuksesta Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitoksen koulutussuunnittelija Jussi Jantunen (tavoitettavissa parhaiten 14.6. - 6.7. ja 6.8. - 7.9.2018) p. 010 670 6106 tai rehtori Vesa Eskonen p. 010 670 6445.
Työpaikasta Meyer Turku Oy, henkilöstöpäällikkö Arto Helin p. 010 670 6328.


Hakeminen Hakijan tulee lähettää sähköinen hakemuslomake sekä TE-toimistolle että Meyer Turku Oy:lle 7.9.2018 mennessä

Täytä TE-palvelujen hakulomake osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/680157?searchPhrase=meyer&&&announced=0&sort=1

Te-palvelun haun löydät myös koulutusnumerolla 680157

Palaa