Valmistussuunnittelijoita, koneistosuunnittelu

Hakuaika päättyy 15.05.2018
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Valmistussuunnittelu tuottaa perussuunnitteluaineiston pohjalta telakan ja muiden käytössä olevien tuotantolaitosten tuotantomenetelmiin soveltuvan dokumentaation. Työssä myös ohjataan ja omalta osalta määritetään materiaalit tuotantosuunnitelmien mukaisesti. Valmistussuunnittelu osallistuu päivittäiseen tiiviiseen yhteistyöhön perussuunnittelun ja tuotannon kanssa.

Vahvistamme joukkuettamme hakemalla suunnittelijoita valmistuksen ja käytön suunnittelutehtäviin koneistosuunnitteluosastolle.

Tehtävän kuvaus:
• Konetilojen 3D-mallintaminen
• Kaiken työssä tarvittavan materiaalin varaaminen ja kohdistaminen oikeille asennusjaksoille
• Esivalmistuksen ja asennustyön tarvitsemien valmistussuunnitelmien laatiminen
Edellytykset • Sinulla on alalle soveltuva tekninen koulutus tai olet juuri valmistumassa
• Kokemus suunnittelutehtävistä sekä 3D-järjestelmien (Cadmatic / Catia) sujuvasta käytöstä katsotaan eduksi
• Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
• Autocad- ja Office –ohjelmistojen osaaminen
• Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
• Oma-aloitteisuus sekä kyky ja halu oppia uutta
Tarjoamme Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antaa konevalmistussuunnittelun osastopäällikkö Pasi Salminen, p. 050 559 8389, soittoaika torstaisin klo 14:00 - 16:00.
Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 15.5.2018 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Palaa