Suunnittelijoita, koneistosuunnittelu

Hakuaika päättyy 15.05.2018
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Meyer Turun koneistosuunnittelu vastaa mm. laivojen voimalaitoksen, propulsiojärjestelmien, vedentuotannon sekä jäteteiden käsittelyn suunnittelusta ja hyväksyttämisestä asiakkaalla ja viranomaisilla.

Vahvistamme joukkuettamme hakemalla suunnittelijoita vastaamaan perussuunnittelun kaavioiden ja järjestelypiirustusten laadinnasta.

Tehtävän kuvaus:
• Perussuunnittelun kaavioiden ja järjestelypiirustusten laadinta yhteistyössä systeemi-insinöörien, perussuunnittelun laivanvetäjän ja muiden suunnitteluosastojen kanssa
Edellytykset Edellytämme
• Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta
• Autocad- ja Microsoft–ohjelmistojen osaamista
• Nykyaikaisten 3D–suunnitteluohjelmien (Cadmatic, Aveva) hallintaa
• Suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
• Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
• Oma-aloitteisuutta sekä halua ja kykyä oppia uutta

Eduksi:
Arvostamme aikaisempaa kokemusta suunnittelutehtävistä, mutta voit myös olla urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden kyky.
Tarjoamme Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antaa koneistosuunnittelun osastopäällikkö Sami Parkkinen p. 040 5048925 soittoaika torstaisin klo 14:00-16:00.
Hakeminen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 15.5.2018 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Palaa