Technical team leader sisustussuunnitteluun

Hakuaika päättyy 06.05.2018
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haluatko olla Suomen kiinnostavimman teknologiayrityksen palveluksessa?

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset. Suhtaudumme laivanrakennukseen intohimolla ja ylpeydellä. Meyer Turku on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.Telakoiden yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Meyer Turku vahvistaa perussuunnitteluorganisaatiotaan tulevaisuuden laivaprojektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi. Tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla ja haemme teknisen koulutuksen saanutta ja jo muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa henkilöä seuraavaan tehtävään


Technical team leader sisustussuunnitteluun


Tehtävän kuvaus:
- Toimit sisustussuunnittelun vastuullisena vetäjänä laivan projektiorganisaatiossa
- Osallistut laivaprojektin materiaali- ja tuntibudjetin laadintaan osaston vastuualueiden osalta
- Vastaat suunnittelun aikatauluseurannasta ja raportoinnista
- Vastaat laivan arkkitehtiaineiston vertaamisesta sopimustasoon sekä arkkitehtineuvotteluista
- Vastaat perussuunnitteluaineiston laatimisesta sekä hyväksyttämisestä luokituslaitoksen ja tilaajan suuntaan sekä yhteydenpidosta eri sidosryhmien välillä
- Johdat laivaprojektille osoitettujen resurssien työskentelyä sisustussuunnittelussa

Tehtävän hoito edellyttää tiivistä yhteistyötä telakan suunnittelun ja tuotannon asiantuntijoiden sekä asiakkaan ja arkkitehtien kanssa.

Edellytykset Haemme tehtävään soveltuvan teknisen koulutuksen (korkeakoulu tai AMK) saanutta ja muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa henkilöä.

Edellytämme:

- Järjestelmällisyyttä ja projektinhallintataitoa
- Hyvää yhteistyö- ja kommunikointikykyä
- Neuvottelutaitoa
- Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
Tarjoamme Meyer Turku Oy tarjoaa kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä antaa sisustussuunnittelun osastopäällikkö Jouko Pirilä puh. 050 308 6145.
Hakeminen Täytä hakemus sähköinen hakemuslomake sivuillamme 6.5.2018 mennessä.

Palaa