Suunnittelija tuotekehitykseen

Hakuaika päättyy 26.03.2018
Paikkakunta Piikkiö
Tehtävän kuvaus Haluatko olla Suomen kiinnostavimman teknologiayrityksen palveluksessa?

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset. Suhtaudumme laivanrakennukseen intohimolla ja ylpeydellä. Meyer Turku on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.Telakoiden yhteistyötä tiivistetään paitsi jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin, myös yhteisten projektien kautta.

Piikkio Works on hytti- ja kylpyhuonemoduulien rakentamiseen keskittynyt yritys. Yrityksemme päätoimipaikka sijaitsee Piikkiössä, jossa työllistämme n. 140 henkilöä.

Suunnittelija tuotekehitykseen

Haemme henkilöä hyttien ja kylpyhuonemoduulien tuotekehitykseen ja suunnitteluun. Tehtävä sisältää yhteistyötä materiaali- ja suunnittelualihankkijoiden sekä viranomaisten, luokituslaitosten ja telakoiden kanssa. Yhteistyö osto- ja tuotanto-osastojen kanssa on päivittäistä. Osallistut ääni-, palo- ja rakennetestien suunnitteluun ja koordinointiin sekä testimenetelmien kehittämiseen. Tarvittaessa ohjaat muutamasta henkilöstä koostuvaa projektiryhmääsi.
Edellytykset Edellytämme muutaman vuoden kokemusta tuotekehitys- ja/tai suunnittelutehtävistä sekä 3D-järjestelmän sujuvaa käyttöä (miel. Solid Works). Koulutukseltasi olet käytännönläheinen insinööri/diplomi-insinööri. Sisustus-, LVI- ja sähköasioiden tuntemus katsotaan eduksi samoin kuin kokemus 3d-järjestelmäkehityksestä sekä FEM-laskennasta. Lisäksi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suullista että kirjallista englannin kielen taitoa, matkustusvalmiutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme kokemusta projektin kokonaisvaltaisesta läpiviemisestä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyvää yhteistyökykyä, pitkäjänteisyyttä ja järjestelmällisyyttä.
Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä kansainvälisen meriteollisuuden piirissä.
Lisätietoja antaa Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella suunnittelupäällikkö Kari Hentuselta puh. 010 670 3271.
Hakeminen Jos olet kiinnostunut tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake osoitteessa rekry.meyerturku.fi viimeistään 26.3.2018.

Palaa