Tiiminvetäjä ja kaksi huoltoasentajaa

Maa Suomi
Rekrytoinnin vastuuhenkilö(t) Toni Muukkonen / Kari Honkanen
Paikkakunta Joensuu
Tehtävän kuvaus Tehtävän kuvaus - Tiiminvetäjä

Haemme tiiminvetäjää työstökonehuollon liiketoimintalinjalle Joensuun alueelle. Vastaat oman alueesi operatiivisesta toiminnasta, kuten töiden suunnittelusta, järjestelystä sekä päivittäisestä asiakasyhteistyöstä. Asiakaspalvelun on oltava sinulla verissä. Toimit tiiminvetäjänä huoltoasentajille ja osallistut myös itse vahvasti kunnossapitotöiden tekemiseen.

Tehtävän kuvaus - Huoltoasentaja

Haemme kahta huoltoasentajaa vastaamaan asiakkaidemme työstökoneiden, trukkien, robottien ja muiden konepajalaitteiden sähkö- ja automaatiopuolen kunnossapidosta.
Odotamme Sinulta Tehtävissä onnistumiselle tärkeitä kriteereitä ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, itsenäinen ja oma-aloitteinen työote, hyvät yhteistyötaidot sekä periksi antamaton asenne.

Suureksi eduksi katsotaan, jos sinulla on sähkö- tai automaatiopuolen koulutus. Työstökoneiden ohjauksien tuntemus ja muu kokemus konepajaympäristön koneiden ja laitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta katsotaan eduksi. Työ vaatii ongelmanratkaisukykyä.
Tarjoamme Sinulle - Vahvan ja vastuullisen roolin huoltopiirin toiminnan kehittämisessä.
- Rautaisen linjaorganisaation tueksesi.
- Hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen.
- Suuren konsernin henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet.
Lisätietoja Lisätiedot tehtävistä antaa:
MTS Itä-Suomen yksikön päällikkö Toni Muukkonen,
p.040 483 5161, toni.muukkonen@konecranes.com


Lähetä hakemuksesi 29.10.2017 mennessä alla olevasta linkistä tai www.konecranes.fi / Ura.

Mainitse hakemuskirjeessä haetko ensisijaisesti molempia tehtäviä vai vain toista (tiiminvetäjä tai huoltoasentaja). Tehtävät täytetään, kun sopivat henkilöt löytyvät.

Palaa