Service planerare

Country Sweden
Responsible person(s) for the recruitment Jonas Sjöberg
City Borlänge
Job description Konecranes söker Service planerare
Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 18 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes AB bedriver försäljning och service av lyftutrusning över hela Sverige. Företaget har huvudkontor i Kristianstad samt försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige. Vår kunskap och passion för traverskranar skall bidra till en säker arbetsmiljö och en produktiv verksamhet för våra kunder. Vi hanterar alla marknadens fabrikat och med vår kunskap hjälper vi kunderna med felsökning, reparationer, reservdelar, moderniseringar, service och underhåll eller en ny travers eller telfer. Konecranes AB har ca 190 medarbetare i Sverige.
För mer information hänvisas till www.konecranes.se respektive www.konecranes.com
PLANERARE
Är du redo att ta nästa steg i din karriär?
Vi söker en energisk och motiverad service planerare!
Arbetsuppgifter

Du kommer att planera, bereda och fördela det dagliga servicearbetet inom den södra delen av vår Region Nord (Borlänge, Gävle Avesta, Hallstavik). Antal tekniker i regionen är ca 25.
Ditt arbete innebär att se till att projektleveranser genomförs på ett lönsamt och kvalitativt sätt samt säkerställa att serviceprodukterna levereras säkert och enligt företagets policys.
Det arbete som våra tekniker genomför innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.
What we expect from you Kvalifikationer:

Du har minst 5 års erfarenhet av tekniskt arbete från industrin och servicebranschen. Du är utbildad inom el och/eller mekanik på lägst gymnasienivå.
Du har erfarenhet av arbetsledning, mycket god datorvana, samt erfarenhet av arbete i olika affärs/verksamhetssystem.
Erfarenhet från industriell service/projekt i allmänhet och kranbranschen i synnerhet är meriterande. Du tycker om att ha kundkontakt och är van att jobba självständigt såväl i grupp.

Du har en positiv inställning, är noggrann och serviceorienterad. Du är proaktiv i relation till kund, idérik och handlingsorienterad. Du är en bra projektledare och har också strategisk förmåga. Du har ordning och reda i service leveransen. Du styr arbete för tekniker och hjälper till att strukturera processer när det behövs. Du har nära samarbete med säljarna inom regionen.

För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort.
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

What we offer you Konecranes erbjuder kontinuerligt kompetensutveckling.
Vi har också prestationsbaserad bonus utöver marknadsmässig lön. Alla anställda erbjuds ett paket av personalvårdsförmåner såsom rikskort, friskvårdspaket, företagshälsovård, aktiesparprogram, mm.
Additional information Övrigt:
Tjänsten är på heltid och tillsvidare.
Placeringsort är Borlänge.
Du kommer att rapportera till vår servicechef.

Är du vår nästa planerare?
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev! Tjänsten söker Du genom att klicka på Ansök nedan.
Sista ansökningsdag är 2017-10-30

Har du frågor om tjänsten, kontakta regionchefen; Jonas Sjöberg Tel: 070-590 22 77

Back