Project Manager - Order execution, Industrial Cranes

Maa Suomi
Rekrytoinnin vastuuhenkilö(t) Antti Elsinen
Paikkakunta Hämeenlinna
Tehtävän kuvaus Projektipäällikön tehtävä alkaa siitä, kun Konecranesin myynti saa nosturikaupan solmittua. Projektipäällikkö tarkastaa myydyn tuotteen lopullisen teknisen määrittelyn ja mitoituksen. Hän käsittelee tilauksen Konecranesin tuotannonohjausjärjestelmään ja tilaa nosturin vaatimat komponentit ja teräsrakenteen toimittajilta. Projektipäällikkö toimii kommunikaation solmukohtana eri sidosryhmien välillä: suunnittelu, eri valmistusyksiköt, nosturin asennuksesta vastaavat huoltoyksiköt, myynti ja asiakkaat. Hän huolehtii siitä, että projekti etenee aikataulussa ja että sidosryhmät saavat tiedot projektin etenemisestä.
Odotamme Sinulta - Sujuvaa kommunikointitaitoa suomeksi ja englanniksi - muiden Euroopan suurkielten osaaminen on eduksi tehtävän hoidossa.
- Teknisen alan vähintään AMK-tasoista koulutusta ja kykyä ymmärtää teknisiä dokumentteja ja piirustuksia.
- Näppäryyttä tietokoneen käsittelyssä - käytännössä työskentely tapahtuu suurelta osin tietojärjestelmissä - MS Office, Konecranes-myyntikonfiguraattori, SAP, Vertex ym.
- Asiakaspalveluasennetta - We never let customer down.
Tarjoamme Sinulle Mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä osana hyvin toimivaa tiimiä.
Mahdollisuuden oppia pienimuotoisten projektien hallintaa toimintaympäristössä, jossa yhteistyökumppanit ja asiakkaat sijaitsevat useissa maissa.
Lisätietoja Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Elsinen, puh. 040-5213283, tavoitettavissa ma 24.7. klo 9-11 ja ma 31.7. klo 9-14.

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä tai www.konecranes.fi/Ura viimeistään 9.8.2017.

Palaa