Koneistosuunnittelija, Port Cranes

Maa Suomi
Rekrytoinnin vastuuhenkilö(t) Esa Ojapalo, Hannu Oja
Paikkakunta Hyvinkää
Tehtävän kuvaus Haemme koneistosuunnittelijaa Port Cranes Technology-osastolle Konecranes:in satama- ja telakkanosturituotteiden toimitusprojektien suunnittelun asiantuntijatehtäviin.

Työskentelet koneistosuunnittelutiimissä teknologiaosaston suunnittelupäällikön alaisuudessa ja toimitusprojektin pääsuunnittelijan ohjauksessa.

Vastaat projektitoimituksissa nosturin koneistojen määrittelystä, niiden mitoituksesta sekä suunnittelun organisoinnista. Tehtävä pitää sisällään myös koneistoratkaisuiden yleistä kehittämistä. Tunnet mekaniikkakomponentteja, voimansiirtoa ja sähkömoottorikäyttöjä. Jarrut, kytkimet ja liikkeen aikaansaaminen, ylläpitäminen ja pysäyttäminen ovat sinulle helppoja ymmärtää.

Osaat arvioida projektin suunnittelutyömäärän tarpeen ja päätät työn jakamisesta pienempiin osakokonaisuuksiin ja määrittelet työlle resurssit.

Vastaat suunnittelun toteuttamisesta siten, että tekniset ratkaisut toteutetaan sovitulla tavalla ja valvot, että suunnitelmat valmistuvat projektin aikataulun mukaisesti.

Suunnittelutyökaluina meillä on AutoCAD, NX ja Teamcenter ohjelmistot sekä laskentatyökaluja koneistojen mitoitukseen ja valintaan. Valitsemamme henkilön koulutamme tehtävään ja suunnittelutyökalujen käyttöön.

Odotamme Sinulta Odotamme sinulta koneensuunnittelun insinööri- tai diplomi-insinöörikoulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Kone- ja laitesuunnitteluosaamisen lisäksi arvostamme hitsaustekniikan, lujuuslaskennan, sähkömoottorikäyttöjen ja voimansiirtotekniikan tuntemusta.

Tehtävä edellyttää kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja. Kielitaitovaatimus englanti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Konecranes on kansainvälinen yritys, joten asiakkaiden, toimittajien sekä alihankkijoiden tapaaminen edellyttää jossain määrin matkustamista.
Tarjoamme Sinulle Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan Konecranesin vaativimpien tuotteiden parissa ja hyvät mahdollisuudet kehittyä ammattiuralla erilaisiin tehtäviin asiantuntevan ja työtyytyväisyydeltään erinomaiseksi arvioidun työyhteisön tukemana.
Lisätietoja Lisätietoja tehtävistä antaa Esa Ojapalo, suunnittelupäällikkö, Port Cranes Technology, 040 572 4764, esa.ojapalo@konecranes.com

Lähetä hakemuksesi 2.7.2017 mennessä alla olevan linkin kautta tai www.konecranes.fi/Ura.

Palaa