Tiiminvetäjä, MTS

Maa Suomi
Rekrytoinnin vastuuhenkilö(t) Pasi Jalava ja Toni Muukkonen
Paikkakunta Savonlinna
Tehtävän kuvaus Haemme tiiminvetäjää teollisuuden kunnossapitoon Savonlinnan alueelle. Vastaat oman alueesi operatiivisesta toiminnasta, kuten töiden suunnittelusta, järjestelystä sekä päivittäisestä asiakasyhteistyöstä. Asiakaspalvelu on oltava sinulla verissä. Toimit tiiminvetäjänä huoltoasentajille ja osallistut myös itse vahvasti kunnossapitotöiden tekemiseen. Olet asiakkaidemme yhteyshenkilö alueella. Raportoit alueen huoltopäällikölle.
Odotamme Sinulta Odotamme sinulta kokemusta, osaamista ja näkemystä kunnossapitotöistä. Arvostamme, jos olet vastannut tiimistä tai toiminut työnjohdollisissa tehtävissä aiemminkin.

Tehtävässä onnistumiselle tärkeitä kriteereitä ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, itsenäinen ja oma-aloitteinen työote, hyvät yhteistyötaidot sekä periksi antamaton asenne.

Sinulla on tehtävään soveltuva peruskoulutus ja työelämän tuomaa osaamista. Aiempi kokemus ja osaaminen teollisuuden yleisten laitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta, kuten työstökoneiden, hitsauskoneiden sekä robottien osalta katsotaan eduksi. Erilaisten ohjauksien tuntemus auttaa työssäsi. Työ vaatii ongelmanratkaisukykyä.
Tarjoamme Sinulle Vahvan ja vastuullisen roolin huoltopiirin toiminnan kehittämisessä ja rautaisen linjaorganisaation tueksesi.
Hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen sekä suuren konsernin henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet.

Lisätietoja Lisätietoja tehtävästä antavat:

MTS Savonlinnan huoltopäällikkö Pasi Jalava,
p.040 527 8178, pasi.jalava@konecranes.com

MTS Itä-Suomen yksikön päällikkö Toni Muukkonen,
p.040 483 5161, toni.muukkonen@konecranes.com.

Lähetä hakemuksesi 31.7.2017 mennessä alla olevan linkin kautta tai www.konecranes.fi/Ura.

Palaa