Nostolaitetarkastaja

Maa Suomi
Rekrytoinnin vastuuhenkilö(t) Olli Lehtelä
Paikkakunta Sopimuksen mukaan
Tehtävän kuvaus Nosturiexpertit Oy – Nosturilloyds on riippumaton asiantuntijayhteisö. Suoritamme nostolaitteiden turvallisuuteen ja tekniikkaan liittyviä tarkastus-, mittaus- ja koulutuspalveluja. Tarjoamme joustavaa ja asiantuntevaa palvelua ajasta ja paikasta riippumatta.

Pätevyysalueeseemme kuluu teollisuus-, torni- ajoneuvo-, satama-, ja kuormausnostureiden, auto- ja henkilönostimien, nosto-ovien sekä rakennushissien ja köysiratojen tarkastukset. Toimintamme laajentuessa haemme nostolaitetarkastajia Varsinais-, Keski-, Itä- ja Pohjois-Suomen alueille. Nostolaitetarkastajana vastaat itsenäisesti oman alueesi tarkastuksista sekä aikataulutuksista yhdessä asiakkaidemme kanssa.


Odotamme Sinulta Edellytämme teknistä koulutusta, tietotekniikan perustuntemusta ja kokemusta työskentelystä nostolaitteiden parissa.
Odotamme sinulta matkustusvalmiutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Kielitaito katsotaan eduksi.
Tarjoamme Sinulle Tarjoamme itsenäistä työtä ja tiimin tukea. Saat hienon mahdollisuuden laajentaa osaamistasi nostolaitetarkastuksen eri osa-alueilla.
Lisätietoja Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Olli Lehtelä, mobile +358 400 482 465.

Kirjalliset hakemukset www.konecranes.fi/ura kautta 16.12.2016 mennessä.

Palaa