Huoltoasentaja

Maa Suomi
Rekrytoinnin vastuuhenkilö(t) Kai Peltola
Paikkakunta Hämeenlinna
Tehtävän kuvaus Haemme huoltoasentajaa Hämeenlinnan alueelle vastaamaan asiakkaidemme tuotantokoneiden ja laitteiden mekaanisesta sekä sähköisestä kunnossapidosta.

Odotamme Sinulta Odotamme sinulta vankkaa kokemusta ja osaamista mekaanisesta kunnossapitotyöstä ja/tai sähkö-/automaatioalalta. Tuotanto- ja työstökoneiden toiminnan ja ohjauksien tunteminen on etu tehtävän menestyksekkäälle hoidolle.

Tehtävässä välttämätöntä on itsenäinen ja oma-aloitteinen työote, asiakaslähtöisyys, hyvät yhteistyötaidot sekä itsevarma ja periksiantamaton asenne. Arvostamme kykyä sujuvaan kommunikointiin niin asiakkaiden kuin oman organisaatiomme kanssa.

Reagoit nopeasti asiakkaan yhteydenottoon ja ongelmanratkaisukykysi on huippuluokkaa. Olet olennaisena osana mukana kehittämässä huoltopiirimme toimintaa.

Käytännön IT-taidot ovat edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Tarjoamme Sinulle Tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kansainvälisessä, alansa johtavassa yrityksessä. Saat upean tiimin tueksesi Etelä-Suomen alueorganisaatiossa. Lisäksi suuren konsernin henkilöstöedut ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen.

Lisätietoja Lisätietoja tehtävästä antavat: MTS Hämeenlinnan huoltopäällikkö Kai Peltola, puh. 020 427 4892 tai
kai.peltola@konecranes.com

Jätäthän hakemuksesi www.konecranes.fi/ura kautta 7.12.2016.

Palaa