Huoltoasentaja, työstökonehuolto

Maa Suomi
Rekrytoinnin vastuuhenkilö(t) Jari Lehtinen ja Asko Tarvainen
Paikkakunta Lahti, Kouvola, Kotka
Tehtävän kuvaus Haemme huoltoasentajia Sisä-Suomen alueelle Lahteen, Kouvolaan ja Kotkaan vastaamaan asiakkaidemme työstökoneiden huoltopalveluista osana huoltopalvelun tiimiämme.Odotamme Sinulta Odotamme sinulta joukkuehenkeä, taloudellisten realiteettien ymmärtämistä, rautaista kokemusta ja osaamista konepajateollisuuden tuotantolaitteiden kunnossapidosta. Kokemus työstökoneiden kunnossapidosta ja mekaaninen osaaminen sekä työstökoneiden ohjausjärjestelmien tunteminen katsotaan eduksi. Hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmät kaavioineen ovat osa arkipäivää, joten niiden ymmärtäminen on osa arkirutiinia.

Tehtävässä välttämätöntä on itsenäinen ja oma-aloitteinen työote, asiakaslähtöisyys, hyvät yhteistyötaidot sekä itsevarma ja periksi antamaton asenne.

Arvostamme kykyä sujuvaan kommunikointiin niin asiakkaiden kuin oman organisaatiomme kanssa. Reagoit nopeasti asiakkaan yhteydenottoon ja ongelmanratkaisukykysi on huippuluokkaa.

Tekninen peruskoulutus, muutaman vuoden työkokemus sekä käytännön englannin kielen taito ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.
Tarjoamme Sinulle - haastavan, mielenkiintoisen ja itsenäisen työn kansainvälisessä alansa johtavassa yrityksessä
- upean tiimin tueksesi Sisä-Suomen alueorganisaatiossa
- hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen
- suuren konsernin henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet sekä laajan näkymän Suomen teollisuuteen
Lisätietoja Lisätietoa tehtävästä antavat huoltopäälliköt Jari Lehtinen (Lahti) p. 040-825 0744 ja Asko Tarvainen (Kouvola, Kotka) p. 040-5017912.

Jätäthän hakemuksesi www.konecranes.fi > Ura > Avoimet työpaikat 2.10.2016 mennessä.

Palaa