Lopputyöntekijät ja harjoittelijat (Final thesis and Trainees)

Maa Suomi
Paikkakunta Finland: Hyvinkää, Hämeenlinna, kaikki toimipaikat alueilla
Tehtävän kuvaus Sinun on mahdollista tehdä lopputyö Konecranes-konserniin.
Tyypillisimmillään lopputyöntekijät ovat sähkö-, automaatio- tai konetekniikan opiskelijoita. Myös muiden alojen opiskelijoille on loppytyömahdollisuuksia. Opiskelijat tulevat Konecranes-konserniin ensin kesätöihin ja jatkavat tämän jälkeen lopputyöprojektin kanssa.

Harjoittelijoille on työtä ympäri maata. Harjoittelun tarkempi sisältö määritellään hakijan osaamisen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittyvän tehtäväkentän sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään viihtyisässä ja innovatiivisessa työympäristössä kansainvälisessä yrityksessä.

----------
Odotamme Sinulta Tarvitsemamme lopputyöntekijät ovat valmistumassa yleensä diplomi-insinööriksi tai insinööriksi. Harjoittelijoita otamme etenkin ammattikouluista, mutta myös kaupallisen alan opiskelijoille on jonkin verran tarvetta.
Tarjoamme Sinulle Haastavia tehtäviä kasvavassa konsernissa, ja mahdollisuuden saada hyvää työkokemusta. Moni lopputyöntekijä tai harjoittelija on löytänyt opiskelun jälkeen työpaikan Konecranes-konsernista.
Lisätietoja Esimiehet käyvät läpi jätettyjä lopputyö/harjoittelupaikkahakemuksia ja ovat sinuun yhteydessä kun tarpeita loppytyö/harjoitteluprojekteihin ilmenee.

Palaa