Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Energia-asiantuntija

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Ylläpitokeskus
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Jatkamme kasvua ja vahvistamme Asiantuntijapalvelut-yksikköämme hakemalla Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme energia-asiantuntijaa. Yksikkömme vastaa valtakunnallisesti Caverionin energia- ja valvomopalveluiden liiketoiminnasta, sekä kiinteistöjen ylläpitoa tukevista asiantuntijatehtävistä.

Tehtävässä luot asiakkaillemme teknisiä ratkaisuja, joilla parannetaan kiinteistöjen ja teollisuuden energiatehokkuutta. Kartoitat tekniikan säätö- ja investointipotentiaalin, ja tuet asiakkaita investointien käynnistämisessä ja seurannassa. Tehtävään kuuluu lisäksi asiakkaiden energiankulutusten seuranta ja raportointi, sekä ongelmanratkaisu energiankulutuksissa tapahtuneiden poikkeamien osalta. Tehtäväsi on asiantuntijatyötä, jossa sinulla tulee olemaan vastuu itsenäisesti hoidettavista katselmointitehtävistä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto sekä LVISA- tekniikan ja energiakäyttöön ja -säätöön liittyvän dynamiikan ymmärrystä. Ymmärrät, mitkä järjestelmät vaikuttavat energiankulutukseen, ja miten niiden energiatehokkuutta voidaan kehittää. Lisäksi eduksesi katsotaan kokemus energiakatselmuksista, energiatodistusten laadinnasta, rakennusautomaation käytöstä ja asiakastyöstä.

Avainasioita työssäsi ovat asiakaspalvelu, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen ja systemaattinen työtapa. Kannat vastuusi ja sinulla on valmiutta joustaa painetilanteissa ja nopeatempoisissa toimeksiannoissa. Tehtävässä tarvitset ajokortin ja mielellään oman auton käyttöösi.

Tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys. Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan työn kannalta keskeisiin järjestelmiin ja toimintamalleihin.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Heino, puh. 050 562 9257 tai sähköpostitse jukka.heino@caverion.com. #LI-TN1
Hakeminen Hae tehtävää 31.7.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Palaa