Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Venttiiliasentaja teollisuuskohteeseen

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Porvoo
Tehtävän kuvaus Oletko asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka etsii uusia haasteita ja kokemuksia? Hae heti mukaan huipputiimiin Porvooseen! Venttiiliasentajan tehtävänä ovat venttiiliasennukset ja venttiilien huoltaminen teollisuuden asiakaskohteessa Kilpilahdessa. Venttiilihuoltojen lisäksi työnkuvaan kuluu myös muut mekaanisen kunnossapidon työt tarkentuen valitun henkilön osaamisen mukaan.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuva koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta venttiilihuollosta. Tehtävä edellyttää myös hyviä ATK-taitoja. Kokemus teollisuuden kone- ja laiteasennuksista tai hitsaustaito luetaan hakijalle eduksi.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Juha Puustinen p. 040 5190 044. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 050 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi
Hakeminen Hae tehtävää 19.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen kotisivujemme oheisen linkin kautta.

Palaa