Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Sähkö-/automaatioasentaja teollisuuteen

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Kokkola
Tehtävän kuvaus Haemme innokasta uutta työcaveria asiakaskohteisiimme Kokkolan teollisuusalueelle. Tulet työskentelemään osana huipputiimiä asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden koneautomaatioon ja kiinteistöihin liittyvissä muutos- ja lisäystöissä. Vaihteleviin työtehtäviisi kuuluvat myös korjaukset ja ennakkohuollon tehtävät.

Tarjoamme sinulle osaavan ja työpanostasi arvostavan tiimin tuen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut ja laadukkaat, nykyaikaiset työvälineet takaamaan turvallista ja laadukasta työnjälkeä.

Menestyminen tehtävässä edellyttää automaatioasentajan tai sähköasentajan koulutusta, eduksi on kokemus teollisuuden kunnossapidosta ja automaatiojärjestelmistä.

Luonteeltasi olet avoin, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä. Otat työturvallisuuden huomioon kaikessa tekemisessäsi. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Jarno Ahvenlampi p. 040 711 0296. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, p. 050- 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi
Hakeminen Hae tehtävään 20.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Palaa