Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Kiinteistöpäällikkö kauppakeskukseen

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Ylläpitokeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Oletko yhteistyöhenkinen ja vuorovaikutustaitoinen tekijä, joka etsii uusia haasteita kiinteistöjen manageroinnin parista? Hae heti mukaan huipputiimiimme kauppakeskuksen sykkeeseen Itä-Helsinkiin! Etsimme nyt sinua innostunut ja asiakasorientoitunut osaaja, joka haluaa työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä.

Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi ovat alamme parhaat asiantuntijat. Tässä työssä pääset tekemään päivittäin yhteistyötä kauppakeskuksen käyttäjien, palveluntuottajien sekä muiden sidosryhmien kanssa ja toivommekin, että asiakaspalvelu on sinulle tärkeä juttu etkä pelkää laittaa persoonaasi peliin. Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden kouluttautumiseen ja työturvallisuuteen panostavan työyhteisön, joka luo parasta asiakaskokemusta.

Monipuolisen tehtäväsi ydintä on kiinteistöjen managerointi, ylläpito ja käytettävyyden hallinta kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Vastaat kiinteistöjen pitkän tähtäimen kehittämisestä ja kiinteistöjen arvokehityksen varmistamisesta. Toimenkuvaasi kuuluvat mm.

• tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestäminen
• huollon ja korjausten seuranta sekä kehittäminen
• ylläpidon valvonta ja ohjaaminen
• raportointi

Sinulla on tehtävään soveltuva isännöintialan koulutus (ITS TEK tai vastaava) tai tekniikan alan peruskoulutus. Voit olla alan kokenut konkari tai uusi kasvava kyky, tärkeintä on asiakaslähtöinen asenne ja motivaatio kehittymiseen.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa asiakkuuspäällikkö Matias Lehtonen, p. 050 323 9236. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1
Hakeminen Kiinnostuitko? Hae tehtävää 04.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla.

Palaa