Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Teollisuuden sähköautomaatioasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Jämsä
Tehtävän kuvaus Oletko motivoitunut työntekijä, joka kaipaa kesäksi tekemistä? Haemme nyt innokasta työkaveria sähköautomaatioasentajan tehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen 20.7.2018 asti. Tulet työskentelemään huipputiimissä asiakkaidemme teollisuuslaitoksilla. Toimenkuvaasi kuuluvat teollisuuskiinteistötekniikkajärjestelmien asennus-, korjaus-, sekä käyttöönottotyöt asiakaskohteissamme.

Työskentelet vaihtelevilla ja mukavasti haastavilla työmailla ja mielenkiintoisissa asiakaskohteissa. Tarjoamme sinulle osaavan ja työpanostasi arvostavan tiimin tuen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut ja laadukkaat, nykyaikaiset työvälineet takaamaan turvallista ja laadukasta työnjälkeä.

Menestyminen tehtävässä edellyttää automaatioasentajan tai sähköasentajan koulutusta ja kokemusta teollisuussähköasennuksista sekä sähkökorjaustöistä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektinhoitaja Mikko Kautto, puh. 050 467 5347. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa HR-asiantuntija Tiina Sandell, puh. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 01.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Palaa