Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Putkiasentaja urakkakohteisiin

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Pääkaupunkiseutu
Tehtävän kuvaus Oletko yhteistyöhenkinen ja vuorovaikutustaitoinen putkiasentaja, joka etsii uusia haasteita vaihtelevista urakkakohteista? Hae nyt mukaan huipputiimiimme pääkaupunkiseudun alueelle! Tulevana putkiasentajana tulet vastaamaan putkistojen asennus- ja käyttöönottotehtävistä.

Tulet työskentelemään monipuolisissa ja mukavasti haastavissa urakkakohteissa. Laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut takaavat turvallisen työympäristön. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Työssä menestyminen edellyttää LV-asentajan koulutusta tai kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Hitsaustaito katsotaan eduksesi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalvelutaitoja sekä yhteistyölähtöistä asennetta.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asennuspäällikkö Marko Liutu, puh. 050 390 1629. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 16.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Palaa