Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Hitsaustaitoinen asentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Pääkaupunkiseutu
Tehtävän kuvaus Toimintamme kasvaessa haemme nyt pääkaupunkiseudun Alueratkaisut-yksikköömme hitsaustaitoista asentajaa. Tehtäviisi kuuluu Envac-jätteenkeräysjärjestelmien hitsaus- ja asennustyöt. Työ on pääsääntöisesti ulkotyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, hyvät työvälineet ja osaavan tiimin tuen. Meillä saat mahdollisuuden koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Viihdyt tehtävässä, kun olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävä edellyttää luokkahitsaajan pätevyyttä (vähintään D-luokka), sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta. Arvostamme kokemusta kaukolämpö- tai maakaasuputkistoasennuksista. Eduksi katsotaan myös englannin- ja/tai ruotsinkielen taito.

Ennen lopullista valintaa työnhakija suorittaa näyttökokeen hitsaustaidoista. Käynnissä olevien projektien toimitukset jatkuvat aina 2030-luvulle saakka, joten tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä pitkälle tulevaisuuteen.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Petri Pouttu puh. 050 390 0183. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 30.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Palaa