Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Putkiasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Keminmaa
Tehtävän kuvaus Oletko hyvällä asenteella varustettu putkiasentaja, joka kaipaa uusia haasteita ja työkokemusta LVI-alan tehtävistä? Haemme nyt innokasta ja asiakaslähtöistä putkiasentajaa Keminmaalle. Työskentelet monipuolisissa asiakaskohteissa LVI-teknisillä työmailla Kemi-Tornio alueella. Työkohteina ovat erilaiset kiinteistöt sekä teollisuuslaitokset.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tulet vastaamaan putkistojen asennus- ja huoltotehtävistä. Tehtävä edellyttää putkiasentajan koulutuksen ja useamman vuoden työkokemuksen LVI-alan työtehtävistä. Putkiasentajan erikoistutkinto sekä mustan tai RST/HST-putkien hitsaustaito katsotaan eduksi. Sinulla on itsenäinen ote työskennellä sekä viihdyt asiakkaiden parissa. Työssä tarvitset myös ajokortin, sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortin. Matkustusvalmius vaaditaan.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Pakkanen Teemu p. 040 713 0733, sähköpostitse teemu.pakkanen@caverion.com. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 01.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Palaa